SANSEVERIA

SANSEVERIA Sanseveria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 23 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sanseveria. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 17:00 De lekkerste bagel’s van Brugge!!! Snel en lekker vers
30 apr 2022 om 14:11 Superlekker! Grote aanrader!
12 jan 2022 om 19:06 20 min later dan besteld
7 nov 2021 om 15:42 Heerlijke bagel!
4 nov 2021 om 14:39 Niet goedkoop maar echt heel lekker, dus geld waard.
6 sep 2021 om 12:45 Altijd zeer lekker én nog warm als ze aankomen! Nog nooit teleurgesteld geweest.
2 sep 2021 om 11:49 Lekkere bagels, de appelcrumble is ook een echte aanrader! Goede service, wij komen hier zeker terug.
26 mei 2021 om 14:09 Ik heb genoten !! Allemaal verzorgd en vers Supr lekker en je krijgt veel En er zat nog een extraatje bij wat supr fijn was.. Ik bestel zeker terug opnieuw !! Dankje voor het lekker ontbijt !! En groot slaatje om morgen meetenemen naar het werk
25 feb 2021 om 15:13 Super lekker eten! Heel goed verpakt, en natuurlijk de kleine verassing was heel leuk om te vinden, dit was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer dat ik hier bestelde!
1 jan 2021 om 21:20 Super lekker en gevarieerd! De max :)
29 dec 2020 om 8:23 Bedankt ook voor de lekkere chocolaatjes!
20 nov 2020 om 11:22 Bedankt voor het lekkere extraatje!